Hiltermann Consumenten Financieringen

A new kid on the block

Vandaag is Hiltermann Consumenten Financieringen (HCF), onderdeel van Hiltermann Lease Groep Holding (HLGH), officieel gelanceerd. 

header image

Vandaag is Hiltermann Consumenten Financieringen (HCF), onderdeel van Hiltermann Lease Groep Holding (HLGH), officieel gelanceerd. Paul Kalis, Managing Director van HCF en Michel Akerboom, CEO van HLGH zorgden gezamenlijk voor een feestelijke onthulling van de meest efficiënte manier van autofinanciering in Nederland. Het eerste contract werd toepasselijk getekend door de snelste shorttrackster van dit moment, Xandra Velzeboer, Olympisch- en viervoudig wereldkampioen shorttrack en sponsorpartner van Hiltermann.

Met haar nieuwe propositie heeft Hiltermann Consumenten Financieringen (HCF) als doel om het financieren van mobiliteit eenvoudiger, efficiënter en veiliger te laten verlopen voor zowel consumenten als dealers. Met het nieuwe fintech platform van HCF wordt het proces van autofinanciering volledig gedigitaliseerd en uitgevoerd zonder de papieren rompslomp van een traditionele lening aanvragen. Een propositie die gebruik maakt van nieuwe technologieën zoals Idin, Psd2 en digitale autorisatie waarmee de financiering van auto’s sneller, efficiënter en veiliger verloopt dan bij traditionele aanbieders. Een voordeel voor consumenten die met een passende financiering hun droomauto niet aan hun neus voorbij zien gaan. Een voordeel voor dealers die profiteren van een snellere afhandeling van de financieringsaanvraag en direct zekerheid hebben dat een auto financierbaar is. Kortom, met HCF Is de financieringsaanvraag voor een auto geen bottleneck meer in het aanschafproces tussen dealer en consument.

“Als onderdeel van HLGH tillen we de traditionele financiële dienstverlening voor mobiliteit bij consumenten naar een veel hoger en efficiënter niveau. Wij doen dat door de consument en dealer radicaal centraal te stellen en hen met een volledig geautomatiseerd proces te ondersteunen bij de financiering van een auto. Dit alles met heldere voorwaarden tegen een vaste lage rente. Met een betrouwbare naam in de wereld van mobiliteit, leveren we met onze financieringen een bijdrage aan oplossingen voor de mobiliteitsvraagstukken van vandaag en van de nabije toekomst”
Paul Kalis, Managing Director HCF
“Onze kernwaarden zien we terug in Xandra Velzeboer als topsporter: we zijn beide snel, down to earth, beheerst en doelgericht. Een ronde rijden lijkt eenvoudig maar je moet het snel en beheerst doen om in de top mee te kunnen doen, en zo werkt het ook in de autofinanciering” 
Michel Akerboom, CEO van HLGH

Meer informatie is te vinden op: www.hiltermannconsumentenfinancieringen.nl