Nieuw partnership

Cargoroo en Hiltermann Lease

Cargoroo heeft in Hiltermann Lease een financieringspartner gevonden om verdere groei van haar deelconcept te realiseren.

header image

Cargoroo

Cargoroo is marktleider op het gebied van elektrische deel-cargobikes en is naast diverse steden in Nederland ook actief in België en Duitsland. De deelbakfiets is een duurzame, gezonde, praktische en vooral leuke oplossing  in de stad voor iedereen die iets te vervoeren heeft. 

Het concept van Cargoroo is vergelijkbaar met andere deelaanbieders; via een app op de smartphone kan een elektrische cargobike worden gevonden en ontgrendeld, waarna een rit kan worden gemaakt, die direct via de app wordt betaald.

“Met Hiltermann Lease als financieringspartner voor onze elektrische cargobikes kunnen we samen de volgende stap maken in onze missie: het nog leefbaarder, gezonder en veiliger maken van steden”
Erik de Winter, CEO Cargoroo

Hiltermann Lease

Hiltermann Lease is lease- en financieringsmaatschappij, niet alleen voor auto’s maar ook voor andersoortige mobiliteit, equipment en bedrijfsmiddelen. Van auto tot graafmachine en van heftruck tot reinigingsmachine, we financieren op dit moment zelfs perscontainers t.b.v. recycling. 

“De samenwerking met Cargoroo past in de missie van Hiltermann Lease om een financieringsoplossing te bieden aan ondernemingen die een duurzame bijdrage leveren in Nederland”.
Ewoud Sneep, Hiltermann Lease

Duurzame oplossing in de stad

De deelbakfiets is een duurzame, gezonde, praktische en vooral leuke oplossing voor ritjes naar clubs en sportvelden, uitjes of  snel iets afleveren of ophalen. De elektrische cargobikes zijn op dit moment te vinden in diverse grote steden namelijk: Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Den Haag, Arnhem en Eindhoven. Over de grens is Cargoroo inmiddels actief in Antwerpen, Leuven, Mechelen en Berlijn.