Fsiho Celik | Lease Adviseur

“Het belangrijkste aan een werkplek zijn de mensen”

Fsiho vertelt je graag wat hij zo leuk vindt aan het werken bij Hiltermann Lease.

header image

Voordat ik bij Hiltermann Lease terecht kwam, werkte ik als Sales Support Manager bij HP. Inmiddels ben ik alweer ruim drie jaar onderdeel van het Hiltermann-team als lease adviseur.

Als lease adviseur werk ik samen met de grootste intermediairs van Hiltermann om mooie klanten binnen te halen. Op de werkvloer en binnen ons team staat klanttevredenheid centraal. We willen onze beloftes, missie en visie waarmaken en daarvoor moeten we zorgen dat onze klanten en intermediairs tevreden zijn. Het is uitdagend om in een competitieve markt te werken, maar dat maakt het werk tegelijkertijd juist spannend. Als je niet de goedkoopste bent, dan moet je jezelf aan de hand van andere concurrentievoordelen kunnen verkopen. Dit zorgt ervoor dat ik als professional word uitgedaagd en mezelf blijf ontwikkelen.

Het belangrijkste aan mijn werkplek zijn de mensen om me heen. Zonder fijne collega’s heb ik geen plezier in mijn werk. Gelukkig hangt er bij Hiltermann écht een familiecultuur. De lijnen zijn kort en je kunt bij iedereen aankloppen - zelfs bij de directeur.

Lees ook de verhalen van andere collega'sLees meer