Werken bij Hiltermann Lease

Daag jezelf uit en kom in contact

Blink jij uit in Data & IT, Sales en Marketing, Klantenservice of juist een ander vakgebied? En houd je van een uitdaging en geef jij graag wat gas bij voor klanten? Join us in the fast lane! Bekijk onze vacatures direct of lees eerst even rustig verder.                                                                                         

JOIN US IN THE FAST LANE

icon

Team spirit

 Ontdek waar jij een aanvulling bent op ons team. 

icon

Take a seat

Neem plaats in de driver's seat en neem het stuur in handen.

icon

Wij groeien hard

Wij groeien op alle vlakken, als jij wil groei jij net zo hard.

Werken bij Hiltermann

Omdat we hard groeien, zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Data engineers, IT’ers, Marketeers, Finance professionals en andere talenten die van een uitdaging houden en grenzen willen verleggen. 

We komen graag met je in contact, zodat wij jou persoonlijk kunnen vertellen wat zo leuk is aan het werken bij Hiltermann Lease. Vertel ons waar jij goed in bent of juist in wil groeien, dan hebben wij vast wel een 'stoeltje' voor jou. 

Je kunt natuurlijk direct reageren op een open vacature, maar een eerste kennismaking kan ook veel nieuwe inzichten brengen. Wat jij het liefste wil.

“Samen maken wij jouw ambities waar”

Bij Hiltermann Lease willen we dat élke medewerker in zijn kracht staat. We geloven dat expertise en samenwerking onmisbaar zijn voor een succesvol team. Net als in de Pitbox. 

Benieuwd naar de actuele vacatures?Bekijk ze hier

Why join us?

Wij gaan hard, heel hard. En daarom zoeken wij nieuwe collega's.

"Klanttevredenheid is ons mooiste bezit, al het andere kun je leasen." Daarin geloven wij al jaren. En om onze klanten tevreden te stellen, bieden wij hele goede service. Maar dat gaat niet zomaar, daarvoor hebben wij gedreven collega's nodig die met ons mee willen groeien.

Voor de digitalisering van processen zoeken wij ervaren IT'ers die ons met hun kennis op pole position krijgen. Om onze klanten persoonlijk te woord te staan - want dat doen wij het liefst - zijn gastvrije collega's van harte welkom. Maar ook aan onze commerciële kant zijn we voor sales en marketing altijd op zoek naar gedreven collega's, met- en zonder keiharde ervaring.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar jij kunt de vacatures ook zelf direct even bekijken.

Join us in the fast lane

Leuk dat je interesse hebt!

Wil jij kennismaken met Hiltermann als werkgever en natuurlijk kans maken op de VIP trip naar de Formule 1? We komen graag met je in contact. Geef je interesse hier door bel mij op 06-82813108.

Formule 1 VIP trip

Als jij na een kennismaking bij Hiltermann aan de slag gaat én tijdens de GP in Zandvoort in dienst bent, dan nemen we je mee naar de Formule 1.

De spelregels voor deze actie zijn eenvoudig:

1.  Jij meldt je aan via het aanmeldformulier. Vul je contactgegevens in en zet ook de link naar jouw LinkedIn profiel in het open tekstveld

2.  Wij bellen jou voor een eerste telefonische kennismaking, dan kijken we meteen of de wederzijdse 'klik' er is 

3.  Of je solliciteert direct op een vacature en we nemen dan contact met jou op.

4.  Kom jij voor 15 juli bij ons in dienst en zijn wij beide een maand later nog steeds enthousiast, dan nemen we je mee naar de GP in Zandvoort.

Wat is de VIP trip?

Samen met jouw andere nieuwe collega's ontvangen we je op zondag 27 augustus bij één van de vetste beachclubs van Zandvoort.
Wij serveren dan een luxe ontbijt zodat je voldoende bodem hebt voor een ongetwijfeld spectaculaire race.
Daarna eten we met elkaar een heerlijk diner (wellicht BBQ...).
En dan sluiten we af met een goeie afterparty!!

Benieuwd naar de actuele vacatures?Bekijk ze hier