Rijk Post | ICT support medewerker

“Humor hoort hier thuis op de werkvloer”

Rijk vertelt je graag wat hij zo leuk vindt aan het werken bij Hiltermann Lease.

header image

Na mijn MBO ICT-beheerder opleiding heb ik bij meerdere (IT)bedrijven ervaring opgedaan in verschillende rollen. Drie jaar geleden begon ik bij Hiltermann Lease. In no-time leerde ik de applicaties, teams en fijne collega’s uit het hele bedrijf kennen.

Bij Hiltermann Lease ben ik als ICT-support medewerker verantwoordelijk voor het verbeteren van onze systemen en het operationeel houden van de ICT hard- en software. Ik los incidenten op, verwerk verzoeken en neem deel aan allerlei ICT-gerelateerde projecten. Wanneer ik ergens een verbetermogelijkheid zie, wordt er de tijd voor genomen om dit op te pakken. Inmiddels maken we bijvoorbeeld een transitie naar meer geautomatiseerde processen.

Mijn persoonlijke uitdaging is om nieuwe systemen zo snel mogelijk eigen te maken zodat ik deze kan beheren en mijn collega's optimaal kan ondersteunen. Vanuit het ICT-support team vinden we het belangrijk dat iedereen makkelijk bij ons kan aankloppen met hun vragen. Daarom zorgen we ervoor dat we goed bereikbaar zijn, ook voor de thuiswerkers. Met een glimlach én een dosis humor staan we onze collega’s, klanten en leveranciers altijd te woord. Als je houdt van een informele en gezellige werksfeer, raad ik je zeker aan om eens kennis te komen maken bij Hiltermann Lease.

Lees ook de verhalen van andere collega'sLees meer