Oplossingen voor autolease

Kosten besparen

Wil je kosten besparen op je wagenpark? Kijk verder dan de kosten per leaseauto. Er valt veel winst te halen uit de samenstelling van je wagenpark maar ook bij de kosten die je medewerkers maken.

Bekijk alle leasevormen
wagenpark met leaseauto's
icon

Slimme oplossingen

Voor elke situatie is een slimme oplossing 

icon

Wagenpark elektrificeren

Zorgt voor besparingen op de lange termijn.

icon

Samen besparen

Inzicht in de kosten van de leaseauto, voor bewustwording.

Slim samenstellen

Besparen op je wagenpark begint met het slim samenstellen van je wagenpark. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om occasions of elektrische auto’s te leasen in plaats van nieuwe leaseauto’s met een verbrandingsmotor. Misschien hebben niet alle medewerkers een eigen leaseauto nodig, maar zijn deelauto’s voor jouw organisatie een slimme mogelijkheid om kosten te besparen?

Kies voor occasion lease

Wil je besparen op de leasekosten per auto? Kijk dan eens naar occasion lease. Door te kiezen voor occasions in plaats van nieuwe auto’s, bespaar je maandelijks flink op de kosten van je wagenpark. Onze occasions zijn altijd goed onderhouden en rijklaar gemaakt. Extra voordeel: de levertijd van occasions is vaak een stuk korter dan die van nieuwe leaseauto’s!

Elektrische auto's

Overstappen naar een (deels) elektrisch wagenpark, zorgt voor besparingen op de lange termijn. Hoewel de aanschafprijs vaak hoger ligt, zijn elektrische auto’s waardevaster en hebben een hogere restwaarde dan auto’s met een verbrandingsmotor. Omdat een elektrische motor minder bewegende onderdelen heeft, is het onderhoud vaak goedkoper. Ook voor je medewerkers heeft het elektrificeren van je wagenpark een groot voordeel: het bijtellingspercentage van 16% is lager dan die van auto’s met een verbrandingsmotor.

employee image

Benieuwd welke oplossingen bij jou passen?

Autolease oplossingen

Bespaar samen met je leaserijders

Als organisaties gaan besparen op het wagenpark, kijken ze vaak alleen naar de kosten voor beheer of naar het maandelijkse leasebedrag. Maar wist je dat de keuzes die je medewerkers maken, ook grote invloed hebben op de totale kosten van je wagenpark? Om te besparen om je wagenpark, loont het daarom ook naar je medewerkers te kijken.

Klanten over kosten besparen

Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale aanpak. Ontdek in de cases van andere ondernemers en klanten hoe ons team ze heeft geholpen met hun mobiliteitsoplossingen.

Klant verhalen foto customer image
Manuel van Strien | NDI ICT Solutions
“Hoe weten we niet precies, maar we gaan het voor je regelen, zei Hiltermann. Dat is precies de mentaliteit die je als klant graag wilt zien.”

Nieuws en blogs

Meer actualiteit en inspiratie?

Bekijk alle artikelen

Veelgestelde vragen

We denken graag met je mee

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Plan een gratis adviesgesprek met een van onze accountmanagers.