Autolease oplossingen

Samen realiseren we je plannen

Verduurzamen, kosten besparen of elektrificeren? Wat je ambities ook zijn, met de juiste leaseoplossing of financiering, realiseren we de plannen voor jouw onderneming.

Bekijk alle leasevormen
header image
Autolease

Oplossingen

Of het nu gaat om het verduurzamen, kosten besparen of elektrificeren we vertellen je er graag meer over. Voor de juiste oplossing voor jouw onderneming. 

employee image

Staat je ambitie er niet tussen?

Kilometerlease

Op zoek naar flexibiliteit en afrekenen per daadwerkelijk gereden kilometers? Dat kan met kilometerlease, hoe het werkt is simpel. Je betaalt vooraf per maand een vast bedrag, voor de vaste kosten die een leaseauto altijd heeft, zoals afschrijving, rente, houderschapsbelasting en verzekeringspremie. Deze vaste kosten betaal je ook als er niet met de auto gereden wordt. Daarnaast betaal je maandelijks achteraf de daadwerkelijk gereden kilometers.

Zo weet je op maandbasis exact wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf en betaal je ook niet voor kilometers die je niet hebt gereden. Het bijhouden van kilometers kan lastig en foutgevoelig zijn. Daar hoef je bij kilometerlease geen zorgen over te maken. De leaseauto wordt voorzien van een rittenregistratiemodule die exact het aantal gereden kilometers registreert. Deze module biedt ook inzicht in onder andere het brandstofverbruik, de CO-2 uitstoot en het rijgedrag.

Rekenvoorbeeld kilometerlease

Je rijdt een Volkswagen Golf Variant 1.0 TSI Comfortline. Deze auto heeft een vast leasebedrag van € 350,- excl. btw, dit zijn de vaste maandkosten. Per gereden kilometer betaal je € 0,09 excl. btw. dit zijn de variabele maandelijkse kosten, deze worden per maand achteraf gefactureerd. Wanneer je in januari 1.500 km rijdt zijn de kosten als volgt: €350,- + (1.500 km x €0,09) = €485,- ex. btw en brandstof. 
Nieuws & blogs

Meer actualiteiten en inspiratie?

Bekijk alle artikelen

We denken graag me je mee

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan met onze adviseurs om te ontdekken wat Hiltermann Lease voor je kan betekenen.