Oplossingen voor autolease

Mobiliteits- oplossingen

Op zoek naar een voordelige, zakelijke mobiliteitsoplossing? Er is steeds meer mogelijk. Van elektrische auto’s tot fietslease en van deelauto’s tot shortlease. Ontdek al onze oplossingen en kies wat bij je past.

Bekijk alle leasevormen
header image

Wat zijn mobiliteitsoplossingen?

Leaseauto’s, fietslease, deelauto’s en bijvoorbeeld ook een zakelijke ov-chipkaart zijn allemaal vormen van mobiliteitsoplossingen. Bij Hiltermann zien we dat klanten steeds vaker niet alleen auto’s leasen, maar ook (elektrische) fietsen of soms zelfs motoren. Ook het aantal bedrijven dat gebruikmaakt van een mobiliteitsbudget groeit. Dit is een budget per medewerker, waarmee diegene zelf de kosten voor woon- en werkverkeer invult en betaalt.

Welke voordelen hebben verschillende mobiliteitsoplossingen?

icon

Fietslease

Verlaag CO2-uitstoot en verhoog de vitaliteit van medewerkers.

icon

Elektrisch rijden

Een voordeliger bijtellingspercentage en van toegang tot zero-emissiezones.

icon

Shortlease

Kies zelf de looptijd en het aantal kilometers voor je contract.

Shortlease: mobiliteitsoplossingen voor korte termijn

Shortlease is een flexibele leasevorm, bedoelt voor kortere periodes. Denk aan projecten voor enkele maanden, proefperiodes van nieuwe medewerkers of als voorloopauto. Het is een combinatie van huren en leasen met de voordelen van beide. Je kiest zelf de looptijd en het aantal kilometers voor je contract. Bij shortlease zijn, net als bij operational lease, verzekeringen, onderhoud en eventuele reparaties inbegrepen in het maandbedrag.

Elektrische auto's leasen

Zoek je manieren om je wagenpark duurzamer te maken? Dan is elektrificeren een interessante oplossing. Een voordeliger bijtellingspercentage, opkomende zero-emissiezones en ook druk vanuit de maatschappij om duurzamer te worden: allemaal redenen om je in een (deels) elektrisch wagenpark te verdiepen. Steeds meer van onze klanten besluiten om hun wagenpark te elektrificeren. Ook het aantal medewerkers met een voorkeur voor een elektrische auto groeit. Ontdek of elektrificeren ook iets voor jou is.

employee image

Benieuwd welke mobiliteitsoplossingen bij jou passen?

De opkomst van fietslease

Met een bijtellingspercentage van 7% is leasefiets financieel gezien een interessante mobiliteitsoplossing voor werknemers. Ook als werkgever heeft fietslease veel voordelen: je verlaagt je CO2-uitstoot, je verhoogt de vitaliteit van medewerkers en je bespaart op parkeer-, brandstof- en leasekosten. Met full operational (elektrische) leasefiets nemen we het onderhoud, de verzekering en pechhulp voor onze rekening. Jij en je medewerkers hebben er dus geen omkijken naar!

Mobiliteitsoplossingen op maat

Weet je niet zeker wat de wensen van je medewerkers zijn? Twijfel je of fietslease past bij jouw organisatie? Of zoek je de beste manier om je wagenpark te verduurzamen? We denken graag met je mee over een mobiliteitsoplossing op maat.

Klanten over onze mobiliteitsoplossingen

Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale aanpak. Ontdek in de cases van andere ondernemers en klanten hoe ons team ze heeft geholpen met hun mobiliteitsoplossingen.

Klant verhalen foto customer image
Daniël Nikolic & Roel Moonen | PepperByte
“Het gaat om dienstverlening. Als je met Hiltermann belt, wordt het geregeld, zo simpel is het.”

Nieuws en blogs

Meer actualiteit en inspiratie?

Bekijk alle artikelen

Veelgestelde vragen over mobiliteit

We denken graag met je mee

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Waarom plan je geen gratis adviesgesprek met een van onze accountmanagers?