Jouw partner in financieren

Afval, recycling en schoonmaak

Is jouw onderneming klaar voor de volgende stap? Bekijk onze financieringsmogelijkheden.

header image

In 2050 moet de Nederlandse economie volledig circulair zijn: tegen die tijd bestaat afval niet meer en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Vandaar dat er steeds meer bedrijven bijkomen die zich richten op recycling en de verwerking van afval. Ook de schoonmaakbranche groeit. Sinds de coronapandemie is een schone leefomgeving nóg belangrijker geworden. 

De machines die nodig zijn in deze branche, kosten veel geld. Daarom biedt Hiltermann Lease slimme leaseoplossingen. Niet alleen voor doorgewinterde ondernemers, maar ook voor starters. 

Hiltermann Lease-calculator

Bereken hier jouw leasetarief


Jouw partner in financieren

De mogelijkheden

Via Hiltermann Lease kun je veegmachines, schrobmachines, vuilniswagens en recyclingmachines leasen. Je betaalt maandelijks een vast leasebedrag, waardoor je niet in 1 keer een grote uitgave hoeft te doen. Het geld dat je bespaart, kun je investeren in de groei van je bedrijf. Onze adviseurs vertellen je graag welke leaseoplossing het beste bij jouw situatie past. 

Wil je weten hoe hoog jouw leasebedrag wordt? De Hiltermann Lease-calculator rekent het voor je uit. Eerst kies je een objectgroep en een object. Daarna vul je de aanschafprijs in. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Veegmachine leasen image
Schrobmachine leasen image
Vuilniswagen leasen image
Recyclingmachine leasen image
employee image

Overweeg jij om een machine voor afval, recycling of schoonmaak te leasen? Slim, want daardoor houd je geld over om te investeren in de groei van je bedrijf. Vraag je je af wat de beste leasevorm is in jouw situatie? Onze experts geven je graag advies.

Klanten over het leasen van machines voor afval, recycling of schoonmaak

Wil je weten welke leaseoplossingen andere ondernemers hebben geholpen om hun ambities waar te maken? Lees dan onze klantverhalen.

Klant verhalen foto customer image
Daaf Vunderink | Equipment 4 U
“Binnen een jaar heb ik het materieel aan Hiltermann afbetaald en ga ik winst maken"

Nieuws en blogs

Meer actualiteit

Bekijk alle artikelen

Veelgestelde vragen

We denken graag met je mee

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Waarom plan je geen gratis adviesgesprek met een van onze accountmanagers?