Jouw partner in lease

Intern transport

Is jouw onderneming klaar voor de volgende stap? Bekijk onze financieringsmogelijkheden.

header image

Magazijnen, loodsen en opslaghallen worden steeds groter. Daardoor kost het meer tijd om producten op te slaan, te verzamelen of in te pakken. Tegelijkertijd willen klanten snel geholpen worden, want tijd is geld. Om de concurrentie een stap voor te blijven, is het dus belangrijk om te investeren in geavanceerde, energiezuinige interne transportmiddelen. Dit zorgt voor efficiëntie en verkleint tegelijkertijd je ecologische voetafdruk.  

De vraag is alleen: kun of wil je zo’n investering doen? Is het antwoord nee? Dan is leasen misschien iets voor jou. Hiltermann Lease biedt jou de mogelijkheid om een nieuwe of jong gebruikte (vork)heftruck, reachtruck, wikkelmachine of stapelaar te leasen. Zo houd jij geld over om te investeren in de groei van je bedrijf.  

Jouw partner in lease

De mogelijkheden

Geavanceerde interne transportmiddelen zijn niet goedkoop. Maar je hebt ze wél nodig om je werk snel en efficiënt te doen. Hiltermann Lease biedt verschillende mogelijkheden om een (vork)heftruck, reachtruck, wikkelmachine of stapelaar te leasen. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Vraag je je af wat dit kost? Je berekent de maandelijkse leaseprijs gemakkelijk en snel met de Hiltermann Lease-calculator. Kies een objectgroep en een object. Vul vervolgens de aanschafprijs in. Daarna rekent de calculator het leasebedrag voor je uit.

(Vork)heftruck/ reachtruck leasen image
Wikkelmachine leasen image
Stapelaar leasen image
Brugkraan leasen image
employee image

Heb jij nieuw materieel nodig, maar wil je je bedrijfskapitaal liever in je bedrijf laten zitten? Overweeg dan om een (vork)heftruck, reachtruck, wikkelmachine of stapelaar te leasen. De experts van Hiltermann Lease vertellen je graag wat de beste leasevorm is in jouw situatie.

Hiltermann Lease-calculator

Bereken hier jouw leasetarief


Klanten over materieel voor intern transport leasen

Wil je weten hoe leasen andere ondernemers heeft geholpen om hun ambities waar te maken? Je leest het in onze klantverhalen.

Klant verhalen foto customer image
Daaf Vunderink | Equipment 4 U
“Binnen een jaar heb ik het materieel aan Hiltermann afbetaald en ga ik winst maken"

Nieuws en blogs

Meer actualiteit

Bekijk alle artikelen

Veelgestelde vragen

We denken graag met je mee

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Waarom plan je geen gratis adviesgesprek met een van onze accountmanagers?