Jouw partner in financieren

Agrarisch

Is jouw onderneming klaar voor de volgende stap? Bekijk onze financieringsmogelijkheden.

header image

De agrarische sector verandert in hoog tempo. Aandacht voor duurzaamheid en het klimaat wordt steeds belangrijker. Dit betekent dat jij als agrariër op termijn moet overstappen op energiezuiniger materieel. In het ideale geval kies je voor volledig elektrisch aangedreven landbouwmachines. Maar ook met nieuwe of jong gebruikte machines op fossiele brandstof zet je al een stap in de goede richting. Die stoten een stuk minder CO2 uit dan materieel van 20 jaar oud.  

Bij Hiltermann Lease begrijpen we dat je zo’n grote aanschaf niet altijd in 1 keer kunt of wilt betalen. Misschien laat je je kapitaal liever in je bedrijf zitten, zodat je kunt groeien. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om nieuwe of jong gebruikte landbouwmachines te leasen tegen een vast leasebedrag per maand. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzame samenleving, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. In de afgelopen jaren heeft Hiltermann al duizenden ondernemers zoals jij geholpen om een passende leasevorm te vinden. 

Hiltermann Lease-calculator

Bereken hier jouw leasetarief


Jouw partner in financieren

De mogelijkheden

Agrarisch materieel is duur. Daarom is het slim om landbouwmachines te leasen. Je betaalt dan een vast leasebedrag per maand gedurende een vooraf afgesproken looptijd. Je weet daardoor precies waar je aan toe bent. Dus wil je een (gebruikte) tractor, balenpers, voermengwagen of oogst-, maai- en ploegmachine leasen? Wij hebben een leasevorm die bij je past. 

Wil je weten wat dit kost? Je berekent de leaseprijs heel eenvoudig met de Hiltermann Lease-calculator. Kies een objectgroep en een object. Vul vervolgens de aanschafprijs in. De leasecalculator doet de rest.

employee image

Denk jij erover om je landbouwmachines te leasen? Een verstandige keuze, want daardoor houd je kapitaal over om in andere zaken te investeren. In de groei van je bedrijf bijvoorbeeld. Heb je behoefte aan advies over de beste leasevorm in jouw situatie? Onze experts denken graag met je mee.

Klanten over landbouwmachines leasen

Ben je benieuwd hoe andere ondernemers hun ambities hebben waar gemaakt door te kiezen voor lease? Je leest het in onze klantverhalen.  

Klant verhalen foto customer image
Daaf Vunderink | Equipment 4 U
“Binnen een jaar heb ik het materieel aan Hiltermann afbetaald en ga ik winst maken"

Nieuws en blogs

Meer actualiteit

Bekijk alle artikelen

Veelgestelde vragen

We denken graag met je mee

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Waarom plan je geen gratis adviesgesprek met een van onze accountmanagers?