Jouw partner in lease

Transport, logistiek en mobiliteit

Is jouw onderneming klaar voor de volgende stap? Bekijk onze financieringsmogelijkheden.                                

header image

Als je toe bent aan een nieuwe bedrijfswagen, is het slim om nu al in te spelen op de transitie van fossiele brandstoffen naar elektromotoren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een hybride of volledig elektrische auto, bestelbus of vrachtwagen. In sommige grote steden mag je tegenwoordig niet meer rijden met een diesel. De kans is groot dat dit in de toekomst ook voor benzineauto’s gaat gelden. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn.

Is de stap naar volledig elektrisch nu nog te groot voor je? Bedenk dan dat een nieuwe of jong gebruikte benzineauto al een stuk energiezuiniger is dan een 20 jaar oude diesel.

Bij Hiltermann Lease begrijpen we dat de aanschaf van een of meer bedrijfswagens een flinke aanslag op je bedrijfskapitaal is. Daarom kun je bij ons een bedrijfswagen, bestelbus, vrachtwagen, trailer of aanhangwagen leasen. Op deze manier sorteer je nu alvast voor op de energietransitie, zonder dat je een enorme investering hoeft te doen.

Jouw partner in lease

De mogelijkheden

Door te kiezen voor lease hoef je niet in 1 keer een groot bedrag op tafel te leggen. Je kapitaal blijft in je bedrijf, waardoor je altijd genoeg geld achter de hand hebt om een mooie zakelijke kans te grijpen als die zich voordoet.  

Kies je voor financial lease, dan betaal je gedurende een vaste looptijd een vast leasebedrag per maand voor je bedrijfswagen. Wil je weten hoe hoog het leasebedrag in jouw situatie wordt? Reken het uit met de Hiltermann Lease-calculator. Kies een objectgroep en een object en vul de aanschafprijs in. Meer hoef je niet te doen.

Auto leasen image
Bedrijfswagen/ bestelbus leasen image
Vrachtwagen leasen image
Trailer of aanhangwagen leasen image
employee image

Denk jij erover om je auto of bedrijfswagen te leasen? Een verstandige keuze, want daardoor houd je kapitaal over om in andere zaken te investeren. In de groei van je bedrijf bijvoorbeeld. Heb je behoefte aan advies over de beste leaseoplossing in jouw situatie? Onze deskundige adviseurs denken graag met je mee.

Hiltermann Lease-calculator

Bereken hier jouw leasetarief


Klanten over een transportfinanciering

Ben je benieuwd hoe andere ondernemers hun ambities hebben waar gemaakt door te kiezen voor lease? Je leest het in onze klantverhalen.

Klant verhalen foto customer image
Daaf Vunderink | Equipment 4 U
“Binnen een jaar heb ik het materieel aan Hiltermann afbetaald en ga ik winst maken"

Nieuws en blogs

Meer actualiteit

Bekijk alle artikelen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

We denken graag met je mee

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Plan een gratis adviesgesprek met een van onze accountmanagers.